Acapulco Resort & Convention & SPA

Acapulco Resort & Convention & SPA, huzurlu, keyifli ve konforlu bir Kıbrıs tatili geçirmek isteyen tatil severler için ideal bir oteldir. 1 kilometre uzunluğundaki eşsiz kumsalı, Girne'nin tartışmasız en güzel plajıdır.

Hem çocuklu ailelere, hem çiftlere, hem de tek başına tatil yapanlara hitap eden otel, geniş arazisi ile sıkılmadan tatilinizi geçirebileceğiniz tesis sunmaktadır. Tesisin Aqua park, lunapark, SPA, su sporları, canlı müzik gibi aktiviteleri vardır.

Otel ile ilgili kapsamlı bilgiye aşağıdaki "Otel Sayfası" linkini tıklayarak ulaşabilir; dilerseniz online rezervasyon yapabilirsiniz.

Otel güzeldi. Son güne kadar deniz çok dalgasıydı hiç yüzemedik. Son gün deniz güzeldi ve biz yüzme şansına eriştik. Ama bu sizin elinizde olan birşey değildi. Yüzememe dışında bir sorun olması çok şükür. Teşekkürler.

― Serpil Avunç

genel olarak otel iyi durumdaydı yanlız kahvaltılar ve yemekler aynı çıkartılıyordu sadece 1 2 değişik yemek konuluyordu geliştirmek lazım garsonlar son derece ilgili ve alakalı idi animasyon eksikliği çok vardı eğlence olarak herhangi bir aktivite yoktu. ama genede deniz ve kumsal güneş hepsini tamamlıyordu.

― Necati Öz

Her yaştan herkese hitap edecek şekilde düzenlenmiş eğlenceli doğayla içiçe bakımlı ve temiz, deniz ve kumu harika güzel bir otel. Yemekler mükemmel tüm personeli saygılı ve güler yüzlü. Ailemle, tadı damağımızda kalan güzel bir hafta sonu tatili geçirdik. Tüm otel personeline ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

― Vildan Savran
Yorum Ekle