Ada Beach Hotel

Kıbrıs’ın denize sıfır oteller arasında belki de en ekonomik olan Ada Beach Hotel, tüm beklentilerinizi karşılayabilmektedir. Kendi plajı ve iskelesi olan otel, aynı zamanda revaçta olan Escape Beach Club’a yürüyüş mesafesindedir. Kıbrıs tatilinde hem denizden vazgeçmeyip, hem de ekonomik bir alternatif arayanlar için ideal bir oteldir Ada Beach Hotel. Tamamı deniz manzaralı odaları ufak, ama temiz ve konforludur.

Otelin hemen yanı başında çıkartma plajı yer almaktadır. 1974 Temmuz ayında, Türk donanmasının adaya çıktığı nokta olan çıkartma plajının yanında ayrıca, Özgürlük Anıtı, şehitlik ve müze bulunmaktadır. Duygusal bir tecrübe olacağını düşündüğümüz müzeyi ziyaret etmenizi önermekteyiz.

Şehri merkezine 5 kilometre uzaklıkta olan Ada Beach Hotel’in önünden gün boyu dolmuşlar geçmektedir. Ancak hava karadıktan sonra dolmuş seferleri yapılmamaktadır. Karaoğlanoğlu bölgesinde olan otele yakın restoran ve barlar, akşamları dışarı çıkıp eğlenebileceğiniz mekanlar olarak hizmet vermektedir.

Kış ayların dada sıcak ve kullanışlı odaları ile hizmet vermeye devam eden Ada Beach Hotel, Kıbrıs’ta tatili boyunca dolu dolu gezip adayı görmek isteyenler için ideal bir konumdadır. Ada Beach Hotel’de konaklayarak, bütçenizi sarsmadan konaklamanızı gerçekleştirebilir, verdiğiniz paranın tam karşılığını alıp, adayı gezip görmek için kendinize bir imkan yaratabilirsiniz.

Eski bakımsız ve pis

― Ceyhun ayas

Odada bir sürü eksiklik vardı (sifon çalışmıyordu, banyodaki temizlik malzemeleri eksik ve jel kısmı çalışmıyordu. Odada acayip bir koku vardı. Odanın tavanında hamam böceği yürüyordu.

― Şerife Akböğür

Hotel süperdi her şey mükemmel yalnızca içme suyu çok pahallıydı

― Hüseyin Özgür
Yorum Ekle