Altınkaya Resort

Altınkaya Resort, Kuzey Kıbrıs Girne’ye 1 km ve huzur verici Bellapais köyüne ise 1.5 km mesafede yer alan otantik bir tesistir. Otelimiz, misafirperver Kuzey Kıbrıs’lı Türk ailesi tarafından işletilmekte olup konuklarına unutamayacakları bir tatil deneyimi sunmaktadır.

Geniş bungalow ve otel odaları ile rahat nefes alınabilen özelliklere sahip tüm odalarda 1 adet ısıtma-soğutma sistemi, buzdolabı, renkli televizyon, çay-kahve yapma imkanı, direkt telefon, özel eşyalarınız için dijital kasa ile banyo ve duş imkanı bulunmaktadır. Ayrıca Bungalow ve otel odalarında bulunan teras-balkon ile Akdeniz’in masmavi tonlarına dalıp gidebilir veya yemyeşil doğası ile Bellapais’in tüm oksijenini içinize soluyabilirsiniz. Akşam yemekleriniz için kapalı restoranı bulunan Altınkaya’da usta aşçıların hünerli ellerinden çıkan Türk-Kıbrıs mutfağının birbirinden farklı damak tadınıza hitap eden lezzetli yemekleri ile günü canlı müzikler eşliğinde sonlandırabilirsiniz. Tesis içerisinde bulunan eksiksiz otel ve oda gereksinimlerini kusursuz karşılayan Altınkaya Resort, Akdeniz’in muhteşem mavisi ve Bellapais’in huzur veren doğası ile tatili Altınkaya’da şimdi daha keyifli hale getiriyor!

Tam aradığımız gibiydi diyebiliriz. Sakin, çalışanlar ilgili ve saygılı, yemekler yeterli, sadece kedi sayısı çok fazla.... Ayrıca Helen hanım ayrı bir teşekkürü hakkediyor

― ERCÜMENT OĞUZ

3 yıldızlı olan bu otel beklentilerimizin üzerinde idi. Eşim haksızlık edilmiş dedi.(3 yıldız konumu nedeniyle ve Türkiye'deki otellerle kıyaslayınca) Personel çok ilgiliydi. Sakin ve dinlendirici idi. Fiyat olarak çok iyi idi. Çok memnun kaldık. Telekkürler Altınkaya otelive çalışanlarına..

― Kadir Tuğtekin Ok.

Tam bir aile oteli. Çok rahat ettim. Ortamı, yemekleri çok güzeldi. Personel ilgili ve yardımcı idi. Cok cok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

― Tamer MUMCU
Yorum Ekle