Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa

Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa (Noah’s Ark Deluxe Hotel & Spa), tatilinde harika bir denizden ve muhteşem bir tasarımdan yararlanmak isteyenler için inşa edildi. Karpaz bölgesine has doğal altın kum plajı, kumsal ve denizin tadını doyasıya çıkarmak isteyenler için eşsiz bir fırsat. 1300 metre uzunluğundaki kumsalı, berrak havuzları ve geniş alanı ile güneşin doğuşundan batışına kadar hoş vakit geçireceğiniz otel arazisi ayrıcalıklı bir konumdadır.

Büyük tufan ve bundan kurtulmak için inşa edilen gemi teması ile ana bina tam bir tasarım harikası. Odalarda kendinizi özel kamaranızda, tüm zarafeti ve kalitesi ile donatılmış bir ihtişamın içerisinde bulacaksınız. Odanızdan izleyeceğiniz manzara da cabası. Tamamı denize bakan odalarda, hem romantizm hem de konfor bir arada. 32’ LCD televizyon, mini bar, balkon ve halı kaplı odanızda kendinizi yuvanızda hissedeceksiniz. 24 saat oda servisi, özel yapım yatakları ve ruhunuzu okşayan mobilyaları ile tatilinizin en keyifli anlarını odanızda geçireceksiniz.

Çiftlerin baş başa keyifli vakit geçireceği Noah’s Ark Deluxe Hotel & Spa, beklide adanın en güzel balayı oteli. Geniş arazide amaçsızca, el ele dolaşabilir veya sayısız aktiviteden dilediğinize katılabilirsiniz. Aktivite seçenekleri Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel & Spa ’da çok fazla. Sağlık ve SPA hizmetlerinden, tenis, futbol, voleybol gibi spor aktivitelerine. Dart, masa tenisi gibi aktivitelere ve havuz oyunlarına katılabilirsiniz.

Otel, çocuklu aileler için de ideal. Çocuk kulübü, çocuğunuzu eğlendirirken sizde keyfinize bakabilirsiniz. Siz yorgunluğunuzu atın, çocuklarınız da eğlensin.

Adanın en seçkin gazinolarından biri de Noah's Ark Deluxe Hotel & Spa'dadır. Şansınızı denemeniz için iyi bir fırsat!

Hamam, sauna, cilt bakımı, wellnes ve SPA gibi tüm sağlık hizmetlerine tesiste erişebilirsiniz. Uzman kadrosu ile otel bu konuda da tam teşekküllü olarak hizmetinizdedir. Buhar odasında ter atıp kapalı yüzme havuzu ve jakuzi ile dinçleşebilirsiniz.

ÇOK GÜZELDİ.

― SEFA DALBUDAK

Yeni bir otel olmasına rağmen çalışanları ve operasyonel işlemleri çok başarılı.Aksaklık yaşanmıyor.

― TALAT DOĞUSAN
Yorum Ekle