Oscar Resort Hotel

Oscar Resort Hotel, Kuzey Kıbrıs’ın turizm cenneti Girne’ye olan yürüme mesafesinde uzaklığı, denize sıfır konumu ve titizlikle hazırlanmış bahçe peyzajı ile konuklarını unutamayacakları bir tatil imkanı sunar. Muhteşem deniz manzaralı ve bahçe içerisinine konumlandırılmış güzide bir tatil köyünü anımsatmaktadır. Girne’nin tarihi dokusu içerisinde popüler turistik noktalara olan yakınlığı ile ideal bir yer olan Oscar Resort Hotel, özel tasarlanmış bahçesi, çeşitli ağaç tipleri ve yeşillikler arasında bulunan yürüyüş parkurları ile her türlü beklentiye profesyonel olarak hizmet veren modern bir tesistir olarak öne çıkmaktadır. Eğlenceli aktiviteleri, 3 açık havuz biri su kaydıraklı ve dalga jeneratörlü, çarpışan botları, yarı olimpik yüzme havuzu, sahil mendirek güneşlenme alanı, kumsal motorlu su sporları, yüzer duba ve güneşlenme alanları ile hizmet vermektedir. Zengin içerikli açık büfe kahvaltı, Türk ve dünya mutfaklarından seçkin yemeklerin bulunduğu manzaralı restoranlarımız ile tatilden beklenilen keyif mutluluğa dönüşmektedir. Muhteşem deniz manzaralı ve modern konsepti ile bahçe içerisine konumlanan Oscar Resort Hotel, aqua park, dalgalı havuz, dalgalı havuzda çarpışan bot keyfi, tenis kortu, masa tenisi, bilardo, animasyon etkinlikleri, mini club, amfi tiyatro, sahil, kumsal, teras, restoran, bar, havuz bar, oyun salonu, spa merkezi, konferans ve balo salonu ile kusursuz bir hizmet vermektedir. Tesis Girne şehir merkezine 20 dakika yürüme mesafesi, Ercan Havaalanına ise 35 m mesafe uzaklıkta bulunmaktadır.

Otel umduğumdan dah iyiydi,ama yemeklerin kalitesi biraz daha arttırılabilir.Görsel anlamda da biraz dah iyileştirilebilir diye düşünüyorum. Odalarda terlik yoktu.

― MUSTAFA GÖKMEN

Kış sezonunda, Girne'ye yakın olmak açısından iyi bir otel. Ancak yazın gelsem kesinlikle tercih etmezdim. Otel yönetimindeki bazı aksaklıklara ek olarak plaj olanaklarını çok beğenmedim.

― Ebru Alarslan

Oscar otelin müşteri kalitesi bana düşük geldi. 'o' da fiyat açısından uygun olduğu icin kaynaklanmış muhtemelen...

― AYHAN KUDAT
Yorum Ekle