Park Palace Hotel Kyrenia

Girne merkeze çok yakın bir konumda, 2014 Aralık ayında Park Palace Hotel Kyrenia hizmete girdi. Restoran, market, berber ve hatta meşhur Girne Limanına yürüyüş mesafesinde olan otel, hem konfor hem de ekonomik fiyatları ile bu yıl Kıbrıs tatilinizde birçoğunuzun gözdesi olmaya aday. Otelde konaklayarak, 10 dakika yürüyerek merkeze ulaşabilirsiniz.

Konforlu yatakları ve şık mobilyaları ile konaklama ihtiyacınızı karşılarken, teras restoran ve havuzu ile yiyip, yüzüp iyi vakit geçirebileceğiniz ortamları da sunmaktadır. Yaz aylarında ise otel, plaja servis sağlamaktadır. Bir şehir otelinden bekleyeceğiniz her türlü imkana sahip olacağınız otelde, ücretsiz Wi-fi, oda servisi ve çamaşırhane hizmetleri de sunulmaktadır.

Girne Şehir otelleri arasına yeni bir seçenek olarak katılan Park Palace Hotel Kyrenia beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Genelde iyiydi.

― Musa KARACA

Konum itibarıyla ulaşımı kolay ve odaları temiz,personeli güleryüzlü ve hizmet etmekten gocunmayan arkadaşlar olarak görüyorum

― ILKER GULER

Otel odası oldukça temizdi. Kahvaltı güzeldi. Şehir merkezine yürüyerek 10 dakika gibi bir sürede ulaştık. Personel güler yüzlüydü. Otele girişimizde ya da çıkışımızda herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Fiyat performans oranı gayet iyiydi.

― Burcu Yaldız
Yorum Ekle